Coșul tău

Comandă telefonic 📞  0752 250 672

🚚 Livrare gratuită la comenzile peste 150lei!

Gusturi savuroase și vitamine esențiale! Mango, aronia, portocale și cătină - combinația ideală pentru imunitatea celor mici.

8̶9̶.9̶1̶ 67.92 lei

salvezi 22 lei

Îmbunătățește-ți trupul și mintea Trei sucuri de cătină pline de vitamine, energie și gust. O sănătate mai bună în fiecare sticlă!

8̶9̶.9̶1̶ 67.92 lei

salvezi 22 lei

Cele mai populare produse

Sirop de
Cătină cu miere

5/5

25.47 lei / 330ml

Preț vechi 29.97 lei

Sirop de
Cătină cu aronia

5/5

25.47 lei / 330ml

Preț vechi 29.97 lei

Sirop de
Cătină cu mango

5/5

25.47 lei / 330ml

Preț vechi 29.97 lei

Sirop de
Cătină cu portocale

5/5

25.47 lei / 330ml

Preț vechi 29.97 lei

Beneficiile cătinei

Susținerea sistemului imunitar

Cătina are conținut de vitamina C cu de zece ori mai mare decât cel al citricelor.

Acest antioxidant puternic, împreună cu multitudinea de alte vitamine și minerale prezente în cantități impresionante, joacă un rol crucial în întărirea sistemului imunitar și protejarea organismului împotriva infecțiilor.

Reduce riscul apariției cancerului

Cătina este unul dintre cele mai puternice surse naturale de antioxidanți, cunoscuți pentru rolul lor crucial în prevenirea formării de celule canceroase.

Unul dintre acești antioxidanți este quercetina, un flavonoid puternic care inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și încurajează autodistrugerea acestora.

Regenerarea celulară și sănătatea pielii

Cătina este o adevărată comoară pentru sănătatea pielii, oferind un mix impresionant de vitamina E, carotenoide și acizii grași Omega.

Vitamina E și carotenoidele contribuie la regenerarea celulară și promovează un aspect sănătos al pielii, minimizând semnele de îmbătrânire și oferind o strălucire naturală.

Sănătatea cardiovasculară

Cătina se distinge prin faptul că este posibil singura plantă din lume ce conține toți acizii grasi Omega: Omega 3, Omega 6, Omega 9 și rarul Omega 7.

Acești acizi grași esențiali sunt recunoscuți pentru abilitatea lor de a reduce inflamațiile, susține sănătatea inimii și de a îmbunătăți funcționarea vaselor de sânge.

Familia FROOTYA
Pasiune, sănătate și tradiție în fiecare sticlă

Despre noi

Suntem mândri să vă prezentăm o gamă de produse naturale, create din pasiunea pentru sănătate și tradiția cultivării cătinei. Am îmbinat secretele moștenite de generații și cele mai bune practici în procesul de producție, pentru a vă aduce cele mai pure și delicioase sucuri și siropuri de cătină.

Ne străduim să menținem un echilibru perfect între tehnologie și natură, astfel încât să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate și să vă protejăm sănătatea. Punem mare accent pe respectul față de mediul înconjurător și pe susținerea comunităților locale.

Alegeți Frootya și vă veți alătura unei familii care crede cu tărie în puterea naturii și în beneficiile aduse de cătină.

Descoperiți gustul autentic și sănătatea în starea pură, iar noi vă vom fi alături în fiecare etapă a călătoriei spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.

 

Despre plantația FROOTYA

Agricultură ecologică

Cultivăm cătina pe 25 de hectare în plantația noastră certificată Global GAP, fără pesticide sau îngrășăminte chimice.

Fiecare sticlă Frootya conține puritatea și respectul față de natură care caracterizează agricultura noastră sustenabilă.

Condiții ideale de creștere

Plantația noastră din Valea Mureșului se bucură de condiții ideale pentru creșterea cătinei, amplificată de sistemul nostru de irigație automatizată prin picurare.
Această regiune are o tradiție bogată în pomicultură, beneficiind de apa naturală, pură, provenită din fântânile din zonă.

Tehnologie și control al calității

Pentru a păstra integral proprietățile excepționale ale cătinei, la Frootya folosim tehnologia de congelare rapidă la -40°C în mai puțin de 2 ore de la recoltare.
Echipamentele moderne ne permit să monitorizăm riguros tot procesul de cultivare, asigurând un control meticulos al calității.

Testimoniale clienți

5/5

4.9/5

Din peste 185 de recenzii

5/5

171 recenzii

4/5

9 recenzii

3/5

5 recenzii

2/5

0 recenzii

1/5

0 recenzii

Cristina, București

5/5

5/5

A cumpărat Cătină cu Portocale & Cătină cu Aronia

"Am încercat suc de cătină de la diferite branduri, dar nimic nu se compară cu Frootya. Gustul este autentic și se simte că nu sunt adăugate conservanți. Îl recomand cu toată inima!"

Radu, Cluj-Napoca

5/5

5/5

A cumpărat Suc de Cătină Natural & Cătină cu Mango

"Sunt un mare fan al siropurilor naturale și pot spune că Frootya este în topul listei mele. Aromele sunt unice, în special cel cu cătină și mango - pur și simplu delicios! Îl folosesc la micul dejun, în smoothie-uri sau doar cu apă. Excelent!"

Ioana, Timișoara

5/5

5/5

A cumpărat pachetul Kids Box, Cătină cu Mango, Aronia & Portocale

"Comand regulat de la Frootya pentru familia mea. Ne place diversitatea de sucuri și siropuri, dar și faptul că sunt sănătoase și naturale. Fii mei adoră Kids Box, cu toate aromele de fructe. E o alegere excelentă pentru cei care doresc să aibă un stil de viață sănătos."