Reduceri!

Suc de Sfecla Rosie

53.10 lei

-10%
Suc de Sfecla Rosie 59.00 lei 53.10 lei

 

  • Detoxifica
  • Imbunatateste performanta sportiva
  • Sustine sanatatea ficatului
  • Ajuta la combaterea stresului oxidativ
  • Scade tensiunea arteriala Ajuta la digestie

Dacă nu ai băut niciodată suc de sfeclă roșie, probabil că ar trebui să începi. Sucul de sfeclă poate crește rezistența la efort fizic, să îmbunătățească fluxul sanguin și să contribuie la scăderea tensiunii arteriale. De ce este atât de bine să consumi suc de sfeclă roșie? Sfecla este bogată în substanțe chimice naturale numite nitrați. Printr-o reacție în lanț, corpul tău schimbă nitrații în oxid nitric, care ajută la fluxul sanguin și la tensiunea arterială

Beneficii

Beneficii Suc de Sfecla Rosie

1. Detoxifiere: Sfecla rosie contine substante chimice numite betalaini, care ajuta la detoxifierea organismului. Aceste substante contribuie la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism. Datorita continutului sau de antioxidanti, sfecla este de asemenea excelenta pentru sustinerea eforturilor naturale de detoxifiere a ficatului. Pentru a scapa eficient corpul de hormoni vechi sau in exces, ficatul trebuie sa fie sustinut si in stare buna de sanatate.

2. Imbunatateste performanta sportiva. Prin stimularea circulatiei sangvine si cresterea nivelului de oxid nitric sucul de sfecla rosie creste anduranta si oxigenarea celulelor. Datorita continutului sau ridicat de carbohidrati si zaharuri naturale, consumul de suc de sfecla rosie poate oferi un impuls de energie si poate imbunatati performanta sportiva.

3. Sustine sanatatea ficatului: Sucul de sfecla rosie este benefic pentru sanatatea ficatului datorita continutului sau de betaina, o substanta care ajuta la sprijinirea functiei hepatice sanatoase si la eliminarea substantelor toxice din ficat.

4. Ajuta la combaterea stresului oxidativ. Sfecla rosie este bogata in acizi fenolici, flavonoide, carotenoizi, substante cu activitate antioxidanta. De asemenea, sfecla rosie este printre putinele alimente care contin betacianine (pigmentul care ii confera culoarea rosu-violet), un puternic antioxidant din grupa betalainelor.  Acesti antioxdanti combat stresul oxidativ raspunzator de imbatranire si de procesele de dezvoltare a bolilor cronice – cum ar fi  bolile cardiovasculare si cancerul

5. Scade tensiunea arterialaꓽ Sucul de sfecla rosie poate reduce semnificativ nivelul tensiunii arteriale, cel mai mare impact fiind asupra tensiunii arteriale sistolice (presiunea exercitata atunci cand inima se contracta). Se crede ca acest beneficiu particular se datoreaza faptului ca sfecla este atat de bogata in nitrati.

6. Ajuta la digestieꓽ Unul dintre cele mai importante elemente ale digestiei eficiente este fibra dietetica – element continut in abundenta de sfecla. Acest lucru ajuta la evitarea afectiunilor digestive incomode, cum ar fi boala inflamatorie a intestinului, constipatie si hemoroizi, printre altele. In aceste moduri, consumul de suc de sfecla sau a sfeclei ca atare poate sprijini digestia.

Proprietăți și Nutriție

Proprietati si Nutritie Suc de Sfecla Rosie

Sucul de sfeclă poate mări rezistența atunci când faci exerciții fizice. Într-un studiu, persoanele care au băut suc de sfeclă timp de 6 zile au avut o rezistență mai bună în timpul exercițiilor intense

Sfecla roșie a câștigat în popularitate ca super-aliment. Studii recente susțin că sfecla și sucul de sfeclă roșie pot îmbunătăți performanțele atletice, pot reduce tensiunea arterială și pot crește fluxul sanguin atât de mult încât un număr tot mai mare de sucuri și băuturi încorporează acum acest aliment nutritiv.

Sfecla roșie provine din aceeași familie cu sfecla de zahăr. Cu toate acestea, este diferită din punct de vedere genetic și nutrițional.

 
Nutrient Valori
Valoare energetica 39 kcal
Grasimi 0.0 g
Din care saturare 0.0 g
Carbohidrati 9.5 g
Din care zahar 9.3 g
Proteine 1 g
Sare 0.008 g

Administrare și Contraindicații

Administrare și Contraindicații Suc de Sfecla Rosie

Administrare

Vă recomandam, în mod general, un consum zilnic cuprins între 100-200 ml, administrat dupa masa.
Pentru a beneficia de proprietățile nutritive și de efectele antioxidante vă sugerăm un consum constant pe o perioadă de 3 luni

Vă recomandăm întotdeauna să începeți cu doze mici și să monitorizați reacția organismului dumneavoastră.

Contraindicatii

Consumata in exces poate duce la varsaturi si ameteli. De aceea, se recomanda pentru inceput consumul a 250 de grame de sfecla pe zi, iar apot cantitatea poate creste treptat. In aceasta faza incipienta, trebuie urmarita cu atentie reactia corpului.

Daca apar senzatii de varsaturi, greata sau ameteli se va reduce cantitatea. Consumul moderat de sfecla rosie va ofera posibilitatea de a profita din plin de beneficiile sale pentru sanatate.

Păstrare și Valabilitate

A se pastra ferit de razele soarelui, in loc racoros. Termen de valabilitate 12 luni.

Odată deschis, produsul trebuie păstrat în frigider și consumat în următoarele 30 de zile.
Respectarea acestor indicații de păstrare vă asigură că veți beneficia de toate proprietățile nutritive ale produsului.