Reduceri!

Pachetul Tonic Natural

(17 recenzii de la clienți)

71.91 lei

-20%
Pachetul Tonic Natural 89.91 lei 71.91 lei

 

Amestecă cu apă, obține 7 porții de băut!

 

Vă prezintăm pachetul „Tonic Natural” – combinația perfectă pentru a vă susține sănătatea și vitalitatea într-un mod natural și delicios.

Acest pachet, destinat adultilor, include trei produse remarcabile, toate având la bază superalimentul numit cătină, renumit pentru beneficiile sale excepționale.

Suc natural de cătină

Este pur și simplu natură în starea ei cea mai pură. Fără adaos de zahăr sau conservanți, acest suc vă oferă doza zilnică de vitamine (C, E, A) și minerale (fier, potasiu, calciu) de care aveți nevoie pentru a menține un sistem imunitar puternic și o bună funcționare a organismului.

Sirop natural de cătină cu ghimbir

Acest sirop combină proprietățile antioxidante și imunostimulatoare ale cătinei cu beneficiile ghimbirului, cunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și de stimulare a digestiei. Este alegerea perfectă pentru a vă începe dimineața sau pentru a vă revigora după o zi lungă și obositoare.

Sirop natural de cătină cu miere

Acest sirop combină dulceața mierii naturale cu puterea nutritivă a cătinei, creând un tonic care stimulează sistemul imunitar și oferă un aport important de energie. Este ideal pentru zilele când aveți nevoie de un plus de vitalitate și de o stare de bine.

Pachetul „Tonic Natural” este mai mult decât un set de băuturi – este un partener de încredere în îngrijirea sănătății dvs.

Prin alegerea acestui pachet, vă oferiți nu doar un tratament delicios, dar și o investiție în bunăstarea dumneavoastră pe termen lung.

Cumpărați-l astăzi și descoperiți puterea naturii în fiecare picătură!

Dintr-o sticlă de 330ml se obțin 7 porții de suc de băut.

Recomandare de consum: ca atare. Se poate folosi și ca bază cu alte fructe pentru smoothie.

A se agita înainte de consum.

Sedimentările și depunerile sunt perfect normale, fiind un produs ce conține doar fruct presat la rece cu pulpă și fibre.

Mod de păstrare: 14 zile la 2°-6° C în frigider.

A se consuma: în 4-6 zile după desfacere.

Informații suplimentare

Greutate 0.990 kg

Beneficii

Bineînțeles, pachetul „Tonic Natural” a fost conceput special pentru a oferi organismului o gamă largă de beneficii esențiale, fiecare sirop aducând valori nutriționale unice și complementare. Iată care sunt aceste beneficii:

Întărirea sistemului imunitar

Prezența cătinei și a ghimbirului în aceste siropuri ajută la întărirea sistemului imunitar, datorită conținutului bogat de vitamina C și proprietăților antiinflamatorii.

Promovarea sănătății cardiovasculare

Antioxidanții abundent în cătină și ghimbir ajută la protejarea inimii și a vaselor de sânge, contribuind la reducerea riscului de afecțiuni cardiovasculare.

Îmbunătățirea funcției digestive

Ghimbirul și mierea din aceste siropuri susțin sistemul digestiv, îmbunătățind digestia și ajutând la combaterea inflamațiilor.

Susținerea sănătății pielii

Vitaminele A și E din cătină, împreună cu proprietățile hidratante ale mierii, contribuie la sănătatea și strălucirea pielii.

Energie și vitalitate

Combinarea beneficiilor cătinei, ghimbirului și mierii în aceste siropuri conferă un aport de energie și vitalitate, contribuind la îmbunătățirea stării generale de bine.

Suport pentru detoxifiere

Ghimbirul ajută la procesul de detoxifiere, îmbunătățind funcția hepatică și contribuind la eliminarea toxinelor din corp.

Sănătatea sistemului nervos

Mineralele și vitaminele din complexul B, prezente în aceste siropuri, sunt esențiale pentru funcționarea normală a sistemului nervos și pentru menținerea stării de calm.

Alegeți pachetul „Tonic Natural” pentru a beneficia de aceste proprietăți remarcabile și pentru a susține sănătatea și vitalitatea organismului dumneavoastră într-un mod delicios și natural!

Proprietăți și Nutriție

Pachetul „Tonic Natural” combină proprietățile unice ale siropurilor de cătină cu ghimbir, cătină cu miere și suc de cătină, creând un amestec cu proprietăți excepționale pentru sănătate.

Sirop natural de cătină

Cătina este celebră pentru abundența de nutrienți pe care îi conține. Este o sursă excelentă de vitamine (C, E, A și B), minerale (potasiu, fier, mangan) și antioxidanți.

Cătina susține sistemul imunitar, îmbunătățește sănătatea pielii și a ochilor și contribuie la sănătatea inimii și a sistemului circulator.

În plus, este o sursă bună de fibre alimentare care contribuie la menținerea unui tranzit intestinal regulat.

Sirop natural de cătină cu ghimbir

Combinând proprietățile cătinei cu beneficiile ghimbirului, acest sirop devine un aliat puternic pentru sănătate. Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și digestive.

Ajută la reducerea durerii, inflamației, ajută la digestie și combate greața.

De asemenea, ghimbirul este o sursă bună de vitamine (precum vitamina C și B6), minerale (potasiu, magneziu) și antioxidanți, contribuind la întărirea sistemului imunitar.

Sirop natural de cătină cu miere

Acest sirop combină beneficiile nutritive ale cătinei cu dulceața și proprietățile terapeutice ale mierii. Mierea este un îndulcitor natural care conține antioxidanți și poate avea proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

Este de asemenea cunoscută pentru capacitatea sa de a calma tusea și a ajuta la ameliorarea simptomelor unei răceli sau a gripei.

Combinată cu cătina, mierea îmbunătățește sistemul imunitar, oferind totodată un gust plăcut siropului.

Împreună, aceste siropuri din pachetul „Tonic Natural” oferă o gamă largă de nutrienți esențiali care contribuie la sănătatea generală a organismului, de la susținerea sistemului imunitar și a digestiei, la îmbunătățirea sănătății pielii și a ochilor.

Valori nutriționale Sirop natural de cătină

Per 100ml Valori
Valoare energetică kcal/kj 63.60/265.85
Grăsimi g 0.02
din care acizi grași g 0
Glucide g 11.67
din care zaharuri g 7.32
Fibre alimentare g 4.5
Proteine g 1.17
Sare g 0.015
Ingrediente 100% cătină crudă

Valori nutriționale Sirop natural de cătină cu ghimbir

Per 100ml Valori Nutritive
Valoare Energetică 231,43 kcal / 976,48 kj
Grăsimi 0.03 g
din care acizi grași saturați 0 g
Glucide 53.83 g
din care zaharuri 34.56 g
Fibre alimentare 11.95 g
Proteine 1.11 g
Sare 0.015 g
Ingrediente: 63% suc catina Bio, 7% suc ghimbir, 30% miere

Valori nutriționale Sirop natural de cătină cu miere

Per 100ml Cantitate
Valoare energetică kcal/kj 226,43/946,48
Grăsimi g 0.03
din care acizi grași saturați g 0
Glucide g 55.33
din care zaharuri g 35.56
Fibre alimentare g 11.74
Proteine g 1.21
Sare g 0.015
Ingrediente 65% Suc de cătină Bio, 35% miere

 

Administrare și Contraindicații

Este esențial să ne amintim că fiecare persoană are necesități individuale și că doza corespunzătoare poate varia în funcție de vârstă, greutate, starea de sănătate și alți factori determinanți.

În cazul în care optați pentru consumul de sirop de cătină proaspăt de la FROOTYA!, vă sugerăm, în mod general, un consum zilnic cuprins între 100-200 ml. Acesta poate reprezenta o cantitate rezonabilă pentru a beneficia de proprietățile nutritive și de efectele antioxidante ale cătinei. Siropul poate fi savurat pur, diluat cu apă sau combinat cu alte sucuri naturale, în funcție de preferințe.

Vă recomandăm întotdeauna să începeți cu doze mici și să monitorizați reacția organismului dumneavoastră. Pentru a beneficia la maximum de proprietățile cătinei, vă sugerăm un consum constant pe o perioadă de 2-4 luni. Încercați să evitați consumul de suc de cătină înainte de masă.

Contraindicații

Siropul de Cătină FROOTYA! este 100% natural și nu prezintă contraindicații. Cu toate acestea, este important să subliniem că suplimentele și produsele pe bază de cătină nu ar trebui să înlocuiască un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

De asemenea, este întotdeauna recomandat să consultați un medic sau un specialist înainte de a utiliza suplimente sau produse pe bază de cătină, pentru a vă asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente pe care le luați sau dacă aveți anumite alergii cunoscute.

Recomandăm, de asemenea, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează să consulte medicul înainte de a începe consumul de sirop de cătină FROOTYA!.

Păstrare și Valabilitate

Siropul de cătină Frootya trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat, departe de lumină și căldură.

Pentru a păstra prospețimea și eficiența produselor FROOTYA, care sunt produse crude și nepasteurizate, vă recomandăm să le depozitați la o temperatură controlată între 2-6 grade Celsius pentru o perioadă maximă de 14 zile.

Odată deschis, produsul trebuie păstrat în frigider și consumat în următoarele 4-6 zile.

Respectarea acestor indicații de păstrare vă asigură că veți beneficia de toate proprietățile nutritive ale produselor noastre de cătină.

17 recenzii pentru Pachetul Tonic Natural

  1. Raluca

    Acest pachet mă ajută să îmi încep ziua pozitiv și plină de energie!

  2. Jugaru Fanel

    Da adevarat excelent de natural re comand cu.incredere!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *