Coșul tău

Comandă telefonic 📞  0752 250 672

🚚 Livrare gratuită la comenzile peste 150lei!

Raspunsuri la intrebari des intalnite

Întrebări frecvente

Pentru a lua legătura cu echipa Frootya, puteți folosi formularul de pe pagina de contact de pe site-ul nostru sau puteți trimite un e-mail la adresa: [email protected].

Adresa de e-mail pentru asistență și suport este [email protected].

Numărul de telefon pentru asistență și suport este +40 773 724 588

Programul de lucru al echipei Frootya pentru a răspunde la întrebări și solicitări este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Da, puteți trimite un mesaj direct prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina de contact a site-ului nostru.

Echipa Frootya se străduiește să răspundă la întrebări și solicitări în cel mai scurt timp posibil, de obicei în decurs de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Puteți contacta Frootya prin intermediul rețelelor de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter. Urmăriți-ne pe aceste platforme pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a ne trimite mesaje directe.

Dacă doriți să oferiți feedback sau să adresați o reclamație referitoare la produsele sau serviciile Frootya, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] sau prin formularul de pe pagina de contact. Vom analiza problema și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

 

Ai nevoie de ajutor?

Folosește formularul de mai jos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Numele tău