Coșul tău

Comandă telefonic 📞  0752 250 672

🚚 Livrare gratuită la comenzile peste 150lei!

Politica de confidentialitate

Cine suntem noi?

Frootya.com este un magazin online administrat de societatea SC PALD Biofarm S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Timisoara, Str. C-tin Brancoveanu Nr 17, înmatriculată în Registrul Comerțului Timisoara sub nr.J35/48/2013 , Cod Unic de Înregistrare RO31081501.

Responsabilul cu protectia datelor este Lucian Popa, iar adresa de email este [email protected]

Ne angajăm să asigurăm protecția drepturilor și libertăților funadmentale ale persoanelor fizice și a dreptului la protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679

Cuprins

Cine suntem noi?. 1

Definiții 2

Principiile de protecție a datelor. 2

Ce acoperă Politica noastra de confidențialitate?. 2

Drepturile persoanei vizate. 2

Datele, scopurile si temeiurile legale pentru datele personale pe care le colectăm.. 3

Profilarea în scop de marketing direct. 13

Cum utilizăm datele dvs. personale. 13

Cine  poate accesa datele dvs. personale. 14

Cât timp vă păstrăm datele personale?. 15

Cum vă securizăm datele. 15

Copiii 16

Informatii de contact. 16

Modificări la această politică de confidențialitate. 16

Definiții

Date cu caracter personal – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operații care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoană vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Mai multe definiții puteți consulta în Termenii și condițiile de utilizare a magazinului nostru online.

Principiile de protecție a datelor

Noi respectăm următoarele principii de protecție a datelor:

 • Prelucrarea este legală, echitabilă, transparentă. Activitățile noastre de procesare se bazeaza pe temeiuri legale. Daca doresti mai multe informatii cu privire la legaliatatea prelucrarii datelor cu caracter personal, poti afla aici, in articolul 6 GDPR
 • Întotdeauna luăm în considerare drepturile dumneavoastră înainte de a prelucra datele cu caracter personal.
 • Vă vom furniza informații cu privire la PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA, la cerere. Puteți să ne contactați prin email, la adresa [email protected]
 • Prelucrarea este limitată numai la scopurile prelucrarii.
 • Activitățile noastre de prelucrare servesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
 • Prelucrarea se face cu date minime. Adunăm și procesăm doar cantitatea minimă de date cu caracter personal necesară pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Ce acoperă Politica noastra de confidențialitate?

 1. Politica noastră este publicată la: ……..
 2. Politica noastră de informare se aplică websitului Frootya.com

Drepturile persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informații – ceea ce înseamnă că trebuie să aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale colectate.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul la ștergere – ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale din evidența noastră.
 5. Dreptul de a restricționa prelucrarea – adică acolo unde se aplică anumite condiții, aveți dreptul de a restricționa Prelucrarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a vă opune prelucrării – ceea ce înseamnă că, în anumite cazuri, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu, în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a vă opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune prelucrării automate, inclusiv profilarea; și să nu fiti supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a obține datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o reclamație – în cazul în care refuzăm solicitarea dvs. în temeiul drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv care să justifice motivul. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. 10.Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea națională de supraveghere privind prelucrarea datelor cu caracter personal – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac legale, cum ar fi solicitarea despăgubirilor.
 11. 11.Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul de a retrage orice consimțământ dat pentru Prelucrarea datelor dvs. personale. Puteți să ne contactați prin email, la adresa [email protected].

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm?

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?

 

   
 

 

       

Date pe care ni le furnizați direct

         

Crearea contului tău de client

Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comandă

 

     

· nume, prenume;

         

· e-mail, și

         

· număr de telefon

         

Alternativ, îți poți crea un cont de client prin logarea în contul tău de Facebook, Google sau Yahoo, utilizând e-mail-ul sau numărul de telefon și parola din acea rețea de socializare.

         

 

         

Logarea în contul de client

Îți oferim opțiunea de a te loga în contul client prin conectarea în contul tău existent de Facebook, Google sau Yahoo (conectare prin rețele de socializare). Pentru conectare, ești redirecționat pe pagina rețelei tale sociale (Facebook, Google sau Yahoo), unde te poți loga cu datele tale de utilizator. Astfel, profilul tău de Facebook, Google, sau Yahoo este legat la contul de client în Magazinul Online. În urma conectării, Facebook Inc., Google Inc., respectiv Oath (Verizon) ne transmit în mod automat următoarele informații:

 

     

· ID-ul numeric pentru rețeaua socială;

         

· numele și prenumele;

         

· sexul;

         

· numele de utilizator pe Facebook, Google, sau Yahoo;

         

· a fost verificat contul tău de utilizator (de ex. „confirmat”).

         

În plus, operatorul serviciului de rețea socială primește informații despre conectarea respectivului cont la pagina noastră. Noi stocăm și utilizăm aceste date transmise de Facebook, Google sau Oath pentru a te putea identifica în calitatea de client autorizat și a-ţi oferi serviciile noastre în Magazinul Online.

         

Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online

Poți efectua cumpărături doar dacă ai activat un cont de client, plasezi unele produse în coșul de cumpărături iar ulterior lansezi o comandă. Poți efectua cumpărăturile pe website-ul Magazinului Online și prin messenger-ul contului tău de Facebook (la care te loghezi din contul tău) după ce accepți în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online.

Executarea contractului

     

– De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date:

Pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată/ preda produsele în punctele de ridicare, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse.

       

o nume și prenume;

 

       

o adresă de livrare;

 

       

o număr de telefon.

 

       

– Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vom prelucra:

 

       

– numărul de telefon și după caz adresa de e-mail

 

       

pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

 

       

Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comandă

Detaliile cardului pe care îl folosești pentru plata 3D Secure a cumpărăturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de către www.frootya.com, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online.

Executarea contractului

     

[3D Secure înseamnă o măsură de siguranță care presupune redirecționarea clientului în momentul efectuării plății pe o pagina securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)].

Pentru a asigura suportul necesar procesării de către partenerii noștri autorizați să intermedieze plata produselor comandate de tine.

       

o nume, prenume;

 

       

o ID comandă;

 

       

o data inițierii tranzacției, data finalizării;

 

       

o ID tranzacției;

 

       

o situație plată (plată efectuată/ neefectuată);

 

       

o suma tranzacționată (după caz).

 

       

 

 

       

– În cazul unor retururi/ anulării comenzii colectăm și prelucrăm:

 

       

– IBAN-ul și banca la care ai deschis contul bancar,

 

       

pentru a-ți restitui banii plăți pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

 

       

Livrarea produselor către tine

– Îți livrăm produsele la adresa indicată, prin curierii noștri, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

Executarea contractului. Îndeplinirea obligațiilor noastre legate de gestionarea și livrarea produselor către client în condițiile și timpii agreați.

     

o nume, prenume;

         

o adresa de livrare;

         

o telefon;

         

o valoarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz).

         

– Dacă ridici produsul din punctele noastre de colectare, pentru a te identifica îți vom confrunta datele din actul de identitate cu cele din comandă (fără să reținem o copie a actului de identitate), respectiv:

         

o nume, prenume;

         

o data nașterii.

         

Asistență și suport clienți

– Pentru a-ți putea asigura suportul cu privire la contul tău de client / comenzile pe care le lansezi în Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

Executarea contractului

     

o numelui și prenumelui;

Îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului

       

o adresei de e-mail și numărului tău de telefon;

 

       

o ID-ul comenzii

 

       

 

 

       

Acțiuni de loialitate

Magazinul online www.frootya.com acordă și alocă diverse reduceri și beneficii aferente acțiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.). Poți vizualiza în contul de client voucherele de care ai beneficiat la un moment dat.

Executarea contractului

     

În scopul realizării acțiunilor noastre de loialitate și oferirea reducerilor comerciale în relația cu tine

         

Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole

Pentru concursurile online derulate pe site-ul Magazinul online www.frootya.com colectăm adresa ta de e-mail. Mai organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook a Magazinul online www.frootya.com, unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org:

Consimțământ

     

o nume și prenume;

În scopul participării tale la concursurile organizate de Magazinul online XXXX.RO și acordării premiilor respective

       

o adresa de e-mail, sau;

 

       

o număr telefon.

 

       

Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele tău pe pagina oficială Facebook a Magazinul online www.frootya.com sau pe site-ul nostru Magazinul online www.frootya.com.

 

       

Date pe care le colectăm automat

         

Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct

În funcție de interacțiunile și comportamentul tău în website-ul Magazinului Online, colectăm și prelucrăm prin intermediul partenerilor noștri datele tale pentru a-ți crea profilul tău de client în vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate („oferte personalizate”) prin canalele de comunicare alese de tine.

Consimțământ

 

 

   

 

În vederea profilării prelucrăm următoarele date:

Pentru profilare și transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consimți (sms, e-mail, notificări push-up).

 

 

   

 

o numele, prenumele, adresa ta de e-mail și/sau de corespondență și numărul de telefon mobil;

 

 

 

   

 

o istoricul interacțiunilor tale cu noi în website-ul Magazinului Online, respectiv:

Mai multe detalii despre modul în care facem profilarea în scop de marketing direct regăsești mai jos la secțiunea „Profilarea”. Ai dreptul oricând de a te opune profilării.

 

 

   

 

– ce produse ai vizualizat, căutat sau comandat;

 

 

 

   

 

– ce produse ai adăugat în coșul de cumpărături și ulterior le-ai eliminat, comandat/ cumpărat;

 

 

 

   

 

– ce comenzi ai inițiat și ulterior le-ai finalizat sau anulat;

 

 

 

   

 

– ce produse ți-au fost livrate, au fost plătite;

 

 

 

   

 

– preferințele tale când efectuezi cumpărături din Magazinul Online (ce produse ai cumpărat, la ce dată/oră, cum ai efectuat plata);

 

 

 

   

 

– identificatorii online obținuți de la dispozitivul utilizat de tine atunci când navighezi pe website-ul Magazinului Online;

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

Atunci când vizitezi website-ul Magazinului Online, te autentifici în contul de client, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor și date obținute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informații cu care te putem identifica online („identificatori online”), și pe care le utilizăm la profilare în scop de marketing direct:

 

 

 

   

 

o Adresa IP;

 

 

 

   

 

o Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și versiunea sistemului de operare al dispozitivului;

 

 

 

   

 

o Date de protocol HHTP/HTTPS;

 

 

 

   

 

o Durata vizitei/ activității tale pe website-ul Magazinului Online;

 

 

 

   

 

o Locația generală a dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 

 

 

   

 

[Te rugăm să reții că majoritatea dispozitivelor îți oferă opțiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setările dispozitivului respectiv]

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 

[„Cookie-uri” – fișiere pe care un server le trimite dispozitivului tău, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin modul în care prelucrăm cookie-uri sunt detaliate în Politica de utilizare a cookies, disponibilă pe website-ul Magazinului Online]

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

Publicitate comportamentală on-line

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informațiilor despre navigarea ta în Magazinul Online, te vom încadra într-un grup de interes cu alți clienți similari, ca și comportament de navigare și îți vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

Consimțământ cookie

 

 

   

De exemplu, un profil de interes “CATINA” se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online şi în acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul tău pentru a te încadra ca cineva interesat de categoria “catina”, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria “catina”.

Pentru cookie-urile care monitorizează comportamentul tău în Magazinul Online.

 

 

     

 

 

 

 

     

 

Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poți refuza setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setând browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate. Poți face asta foarte ușor din următoarea pagină www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

 

 

     

 

 

 

 

     

 

Opțiunea de a renunța la publicitatea comportamentală on-line nu va opri afișarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate în funcție de interesele tale.

 

 

     

Oferte pe bază de audienta personalizata

Pe website-ul Magazinului Online utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că a-ți dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și a-ți fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consimțământ

 

 

   

Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

       

 

 

 

       

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, poți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

 

 

       

 

 

 

       

Mentenanța și securizarea website-ului Magazinul Online

Utilizăm următorii identificatori online pentru mentenanța și securizarea website-ului Magazinului Online:

Interes legitim

 

 

   

o Adresa IP;

Implementarea, parametrarea și menținerea măsurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

 

 

     

o Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

 

 

 

     

o Date de protocol HHTP/HTTPS;

 

 

 

     

o Locația dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 

 

 

     
 

 

 

 

     

Mai exact, prelucrăm datele tale pentru:

 

 

 

     

– a asigura buna funcționare a website-ului, respectiv:

 

 

 

     

o afișarea corectă a conținutului website-ului Magazinului Online;

 

 

 

     

o reținerea datelor tale de autentificare (atunci când ne soliciți);

 

 

 

     

o îmbunătățirea website-ului Magazinului Online;

 

 

 

     

o parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerințele site-ului Magazinului Online.

 

 

 

     

– a asigura securitatea website-ul și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește Magazinul Online.

 

 

 

     

– identificarea și remedierea defecțiunilor care împiedică utilizarea website-ului nostru sau contului tău de client.

 

 

 

     

Audit și raportări

Prelucrăm datele tale pentru auditarea financiară anuală, precum și pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Cerințe prevederi legale

 

 

   

Pentru conformarea cu obligațiile legale impuse de prevederile legale aplicabile în materie fiscală și contabilă

 

 

       

Apărarea drepturilor în justiție

Atunci când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

Interes legitim

 

 

   

Exercitarea oricăror apărări/ drepturi în fața instanțelor de judecată, sau autorităților sau instituțiilor publice / de control

 

 

       

Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare

În mod excepțional și conform legii, vom furniza autorităților și instituțiilor competente, în cadrul unor proceduri/investigații formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, conform procedurii prevăzute de lege, următoarele tale date: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon. Magazinul onlime ……. va documentează orice astfel de demersuri.

Cerințe prevederi legale

 

 

   

Pentru conformarea cu obligațiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile în materie privind protecția împotriva fraudei, spălării banilor și terorismului.

 

 

       

Date pe care le colectăm din alte surse

           

Navigare rețele sociale

Dacă ne dai like pe pagina de Facebook a Magazinul online www.frootya.com sau dacă te loghezi în contul tău de client cu adresa și parola Facebook, vom primi aceste date fără a le utiliza altfel decât pentru a putea comunica cu tine și eventual, pentru a-ți transmite unele oferte personalizate prin contul tău de Facebook pe bază de audiențe personalizate.

Consimțământ

 

 

   

Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți)

 

 

       

Informații colectate automat despre dvs

Aceasta include informații stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre adresa IP, Localizarea geografica, proviferul de internet, tipul de browser folosit. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau vă uitați la conținutul site-ului nostru web, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

 

 

 

   
               

 

Datele, scopurile si temeiurile legale pentru datele personale pe care le colectăm

Profilarea în scop de marketing direct

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături în Magazinul Online. În scop de profilare, Frootya.com nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Îți vom putea oferi posibilitatea de a-ți modifica preferințele tale de marketing direct, daca ne trimiteti un email la adresa [email protected].

Cum utilizăm datele dvs. personale

Folosim datele dvs. personale pentru:

 • a vă oferi produsele noastre. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului dvs când doriți să comandați produse online.;
 • a va furniza oferte promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse;
 • a comunica și interacționa cu dumneavoastră;
 • a va notifica despre modificările aduse oricăror oferte/produse.
 • a îmbunătăți experiența clienților;
 • a îndeplini o obligație prevăzută de lege sau contract;

Utilizăm datele dvs. personale din motive legitime și / sau cu acordul dvs.

În baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • să va identificam;
 • pentru a vă oferi produsul comandat;
 • pentru a  comunica fie pentru vânzări, fie pentru facturare sau pentru experdierea produsului.

În temeiul interesului legitim, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • să vă trimitem oferte personalizate * (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să administrăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportamentul de cumpărare și istoricul)
 • pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizam chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că este interesul nostru legitim să vă oferim servicii similare sau identice cu istoricul achizițiilor / comportamentul dvs. de navigare.

Cu acordul dvs., prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative/newslettere și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • în alte scopuri, vă solicităm consimțământul;

Procesăm datele dvs. personale pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din lege și / sau pentru a utiliza datele dvs. personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale colectate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi date care nu intră în sfera de aplicare a acestei politici numai atunci când sunt anonimizate. Vă salvăm informațiile de facturare și alte informații colectate despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 10 ani.

Este posibil să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopuri, context și natura datelor cu caracter personal este adecvată pentru prelucrări ulterioare;
 • procesarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
 • exista o garanție adecvată pentru prelucrare.Vă vom informa cu privire la orice procesare și scopuri suplimentare.

Cine  poate accesa datele dvs. personale

Nu împărtășim datele dvs. personale cu alte entități. Datele personale despre dvs. sunt, în unele cazuri, furnizate partenerilor noștri de încredere, fie pentru a face posibilă furnizarea serviciului către dvs., fie pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Îți împărtășim datele cu:

Terțe părți conectate:

 • Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți sau unor funcționari publici atunci când suntem obligați legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă ați consimțit la acestea sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.
 • Lista completă a aplicațiilor pe care le utilizăm pentru a oferi functionalități clienților noștri vi se poate pune la dispoziție numai în urma unei solicitări exprese, la adresa de email [email protected].

Cât timp vă păstrăm datele personale?

Frootya.com prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioadă avem nevoie de datele tale pentru a-ți oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de tine și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică;
 • dacă ai un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. În acest caz vom păstra datele tale cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în Magazinul Online (fără autentificare în cont); te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și a șterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul;
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).

 Vom păstra datele tale doar atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în Magazinul Online. Dacă îți dezactivezi contul de client din Magazinul Online și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel îți vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimțământul la prelucrarea datelor, evidențiate în tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când îți retragi consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.
*Consimțământ – înseamnă acordul tău liber, specific și informat prin care accepți fără dubiu ca datele tale să fie prelucrate de către Noi în scopul pentru care îți dai acordul.

Cum vă securizăm datele

 • Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele personale în siguranță.
 • Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS).
 • Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul.
 • Accesul la partea de backend a websitului este efectuata prin intermediul two factor authentication 2fa
 • Ne monitorizăm sistemele pentru eventuale vulnerabilități și atacuri.
 • Accesul la datele cu caracter personal este executat numai de personal instruit
 • Am implementat măsuri împotriva atacurilor de tip brute force pe website si DDOS pe server.

Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile adecvate cu privire la încălcarea datelor. De asemenea, vă vom notifica dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastră. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcările de securitate și pentru a asista autoritățile în caz de încălcare.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați numele de utilizator și parola în secret.

Copiii

Serviciile noastre nu se adresează copiilor sub varsta de 18 ani.

Informatii de contact

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel.:+40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail: [email protected].

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută la ……..