Reduceri!

Suc de mere cu cătină 3L

(31 de recenzii de la clienți)

44.10 lei

-10%
suc de mere cu catina
Suc de mere cu cătină 3L 49.00 lei 44.10 lei

Cu noul nostru produs, Suc de Mere și Cătină, pasiunea pentru băuturi naturale și autenticitate se întâlnește cu proprietățile nutritive excepționale ale două ingrediente minunate.

Experimentează armonia gusturilor în acest amestec plin de viață și energie, gândit să îți îmbogățească dieta și să aducă o notă de prospețime în fiecare zi!

Ce Îți Oferă Acest Suc de Mere cu cătină?

 • 🌞 Vitaminizare și Revigorare: Bucură-te de beneficiile vitaminei C din cătină și de antioxidanții din mere pentru a-ți proteja și stimula organismul.
 • 🍹 Aromă Unică: Merele aduc o dulceață fină, iar cătina un strop de savoare acidulată, creând un echilibru gustativ perfect.
 • 💖 Inimă Bună: Consumul regulat de mere și cătină poate susține sănătatea inimii și a sistemului circulator.

Un Strop de Iubire din Natură:

 • 🌿 Pur și Natural: Sucul nostru este obținut fără aditivi sau conservanți, păstrând intacte calitățile nutriționale și gustative ale ingredientelor.
 • 🌱 Sursă de Energie: Răsfață-te cu o doză de vitalitate ce emană din combinația aceasta dulce și ușor acră, revitalizându-ți corpul și spiritul.

Cum să Te Bucuri de Acest Elixir:

 • 🌅 Propune-ți să începi fiecare dimineață cu un pahar de suc, pentru a-ți stimula corpul și a te pregăti pentru ziua ce urmează.
 • 🥤 Adaugă-l în smoothie-uri sau cocktail-uri pentru un plus de aromă și prospețime.
 • 🍨 Experimentează-l în diverse rețete de deserturi și sosuri, pentru a te bucura de o notă interesantă și de un plus de nutrienți.

Descoperă Puterea Combinată a Merelor și Cătinei!

Noul nostru Suc de Mere și Cătină este nu doar o băutură, ci o invitație de a explora și aprecia bogățiile naturii, într-o formă delicioasă și reconfortantă. Fiecare sticlă este plină de promisiunea unei zile mai luminoase și a unui moment de răsfăț ce poate fi savurat oricând ai nevoie de o pauză plină de vitalitate.

Îndrăznește să îți oferi momente de bine cu FROOTYA și să pășești într-o lume unde gustul întâlnește sănătatea, în fiecare pahar! 🥂🍏🌟

31 de recenzii pentru Suc de mere cu cătină 3L

 1. Irina

  Mi se pare cea mai reușită combinație de arome! Sucul de mere cu cătină mă răsfață de fiecare dată.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *